Cel mai mare turneu pentru începatori, la Iaşi

Pentru a îţi da ocazia să experimentezi adevărata provocare Magic: The Gathering organizăm pentru tine şi prietenii tăi un turneu special, destinat celor care abia încep să joace. Dacă eşti novice într-ale Magicului vei avea parte de premii garantate, ajutor în învăţare şi adevărata experienţă competitivă.
Află mai multe citind descrierea evenimentului Spread the Magic.

Magic: o descriere sumară

Magic: The Gathering este o modalitate utilă de petrecere a timpului liber împreună cu ceilalți pasionați ai jocului. Comunitatea din Iași, stransă în jurul acestui hobby, adună participanți cu o medie de vârstă peste 25 de ani. Ei indrăgesc această lume a fanteziei, materializată într-un joc de cărți colecționabile, pentru că le oferă reale provocări intelectuale, relaxare și competiție la nivel local, național sau internațional.

Dincolo de asta, el este și o puternică experiență socială care a creat deja multe legături durabile între membri.

Vrei să înveţi să joci?

Nici o problemă! Uite ce trebuie să faci:

1. Instalează şi joacă Duels of the Planeswalkers
Îl poţi juca pe Pc, pe Xbox sau chiar pe mobil. Încearcă acum modul demo GRATUIT! Îţi va explica regulile de bază ale jocului.

2. Intră pe forum!
Aici te poţi prezenta, poţi intreba ceilalţi jucători despre diverse dileme legate de joc, poţi afla care sunt viitoarele evenimente la care să participi, sau chiar poţi propune schimburi de cărţi!

3. Vino şi joacă!
În fiecare vineri se organizeaza FNM (Friday Night Magic) la Lex Hobby Store, care începe la ora 19:00. În fiecare sâmbătă sunt diverse evenimente începand cu ora 11:00. Vizitează forumul pentru detalii legate de fiecare eveniment.

4. Socializează!
Dacă ai ajuns aici, deja ai intrat in joc, faci parte din comunitate! Intreabă alți jucători despre reguli, despre sfaturi legate de pachetul care vrei să-l construiești și despre orice altceva, propune schimburi de cărti, sau povestește despre ce meciuri spectaculoase ai jucat!
Dacă ai întrebări în prealabil scrie-ne la contact@pwi.ro.

Te așteptăm la Magic Academy pe 26 octombrie

Îți mulțumim că te-ai înscris! Nu uita, dacă nu mai poți de nerăbdare, vino oricând pe forum sau vinerea și sâmbăta la Lex Hobby Store!

Întrebări frecvente

Pot juca Magic: The Gathering si pe calculator?

Da, încearcă Duels of the Planeswalkers 2013 și vei gasi Universul MTG pe calculatorul personal. Totuși, Magic e celebru pentru experiența live pe care o oferă, trebuie să o încerci.

Pot să vin cu prietenii?

E chiar indicat să-ți aduci apropiații la Magic. Ca orice joc, e mai plăcut cu prieteni. Dacă nu ai un grup, nu-ți fă probleme, vei găsi sigur parteneri de joc printre noi.

Cine sunteți voi și care vă sunt interesele?

Suntem un grup de amici pasionați de același joc. Pentru că suntem convinși de beneficiile sale și pentru că jocul e cu atât mai plăcut cu cât sunt mai mulți implicați vrem să chemăm alături cât mai mulți oameni ca noi.

Cât mă costă?

Exceptând investiția de timp, nu costă nimic să înveți. Apoi depinde de tine și de ceea ce-ți dorești. Magic poate fi jucat prietenește (”casual”) iar investiția corespunzătoare e asemănătoare cu costul unui board game. La polul opus, poate fi jucat competitiv cu un ochi pe campionatele Mondiale si Pro Tours caz în care investiția crește, asemănător unui sport de performanță.

Am mai multe întrebări, unde putem comunica?

Ești binevenit(ă) pe forumul Planeswalkers Iași. Fă-ți un cont și intră în discuție, ne vei găsi gata să-ți răspundem. Deasemeni ne poţi scrie la contact@pwi.ro.

Lex Hobby Store, la noi acasă.

Lex Hobby Store
șos. Păcurari, nr. 1
vis-a-vis de Moara de Foc
www.lexshop.ro

Vrei să joci chiar acum?

Demo-ul pentru PC este disponibil aici și îți va explica bazele jocului.

Iată o carte

Dacă ești curios cum vor arăta instrumentele prin care iți vei materializa strategiile, privește aici: