Spread the Magic

Eveniment dedicat noilor jucători, competiţiei şi provocării intelectuale.

Comunitatea Planeswalkers Iaşi (PWI) în parteneriat cu Lex Hobby Store şi cu susţinerea Cercului de Donatori Iaşi te invită la cel mai mare eveniment de Magic The Gathering din Iaşi (sperăm din România).

Acesta va avea loc pe data de 17 Mai 2014 în sala de conferinţe a hotelului Zimbru din Iaşi, începând cu ora 10.00 AM.

Evenimentul presupune o competiţie de Magic cu maxim 6 runde a câte 50 de minute. Formatul de joc este Sealed Modern Pauper. Va fi sancționat Casual.

Participarea este gratuită cu condiţia ca toţi jucatorii noi să se înregistreze şi să primească număr DCI înainte de eveniment. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la contact@pwi.ro

Programul evenimentului

 • 10.00 - 11.00 Înregistrare
 • 10.45 - 11.00 Introducere/Prezentare
 • 11.00 - 12.00 Deck-building
 • 12.00 - 14.00 Runda 1 și 2

 • 14.00 - 15.00 Pauza de masa

 • 15.00 - 20.00 Runda 3 - 7
 • 20.00 - 21.00 Premierea

Premii

Vor exista cinci categorii de premii, în total 20 premii plus câte unul garantat pentru fiecare membru nou.

1. Premii garantate - Fiecare jucător începător îşi poate păstra cărţile de Magic primite ca şi suport de joc.

2. Premii conform clasamentului, pt începători – pentru jucătorii începători (PW level maxim 5) se vor acorda 10 premii conform poziţiei lor în clasamentul final, după principiul cel mai bine clasat din această categorie câştigă premiul I. Premiul I la această categorie e considerat marele premiu al turneului.

 1. 1. Fat Pack JOU, Deckbox, Sleeves 80, 5 boostere, Medalie
 2. 2. Fat Pack JOU, Deckbox, Sleeves 80
 3. 3. Fat Pack JOU, Deckbox, 2x Sleeves 50
 4. 4. Intro Pack, Deckbox, 2x Sleeves 50
 5. 5. Intro Pack, Deckbox, 2x Sleeves 50
 6. 6. Intro Pack, Deckbox
 7. 7. Intro Pack, Deckbox
 8. 8. Intro Pack
 9. 9. Intro Pack
 10. 10.Intro Pack

3. Premii conform clasamentului, pt avansaţi - pentru jucătorii avansaţi (PW level maxim 20) se vor acorda 5 premii conform poziţiei lor în clasamentul final, după principiul cel mai bine clasat din această categorie câstigă premiul I.

 1. 1. 20 Boostere Journey into Nyx
 2. 2. 15 Boostere Journey into Nyx
 3. 3. 10 Boostere Journey into Nyx
 4. 4. 5 Boostere Journey into Nyx
 5. 5. 5 Boostere Journey into Nyx

4. Premii conform clasamentului, pt intreg turneul – pentru toţi jucătorii inscrişi se vor acorda 3 premii conform poziţiei lor în clasamentul final global.

 1. 1. 35 Boostere Journey into Nyx
 2. 2. 30 Boostere Journey into Nyx
 3. 3. 20 Boostere Journey into Nyx

5. Premii la tombolă - Tombola este accesibilă doar jucătorilor din categoriile începători şi avansaţi, care participă integral la toate rundele competiţiei de Magic. Pentru aceştia sunt disponibile 2 premii: jocurile Tzolk’in şi Regele din Tokyo.

6. Premii extra! Da, pentru ca niciodata nu poti avea prea multe premii. Se mai pot castiga Journey into Nyx Booster Packs participand la diverse activitati extra: Face the Hydra, Battle the Horde, Lorwyn Block Cube Draft, Fat Stack. Aceste evenimente vor fi valabile in a 2-a jumatate a evenimentului (dupa pauza de masa), in functie de disponibilitatea Judge-ilor.

Intrebări frecvente

Sună complicat, cum fac să mă pregătesc?

Atât timp cât te înscrii din timp (pe Facebook sau pe forum) vom avea grijă să obţinem emailul tău şi să discutăm acest subiect înainte de eveniment. Plănuim un pre-eveniment de învăţare înainte de Spread the Magic. Nu uita de versiunile digitale ale jocului care te pot pregati.

Trebuie să aduc ceva cu mine?

Suportul de joc necesar te aşteaptă acolo. Adu însă apa şi snacks, prind bine intr-un eveniment lung. Asigură-te ca ai fost înregistrat DCI înainte de eveniment. E bine să ai la tine hârtie și ceva de scris.

Cum ma inregistrez DCI?

DCI este organismul oficial internaţional de sancţionare al Magicului competitiv. Pentru a participa la evenimentele oficiale trebuie să fii membru. Daca nu ai DCI, vino mai devreme in ziua evenimentului pentru a te inregistra.

Ce inseamna incepator sau avansat?

Incepatori sunt toti cei care au maxim level 5 pe Planeswalkers Points, iar avansat se incadreaza la level 6-20 (inclusiv). Cei cu level mai mare de 20 pot participa la eveniment, dar se incadreaza doar la premiile generale. Pentru a afla ce level esti, completeaza cu DCI-ul tau AICI. Daca nu ai DCI, esti automat level 0.

Lex Hobby Store, la noi acasă.

Lex Hobby Store
șos. Păcurari, nr. 1
vis-a-vis de Moara de Foc
www.lexshop.ro

Vrei să joci chiar acum?

Demo-ul pentru PC este disponibil aici și îți va explica bazele jocului.

Iată o carte

Dacă ești curios cum vor arăta instrumentele prin care iți vei materializa strategiile, privește aici: